Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Colegii noştri de la „Curierul zilei” au împlinit 30 de ani! Îi felicităm!

Colegii noștri de la cotidianul „Curierul zilei” au împlinit, pe 15 septembrie, 30 de ani de apariție neîntreruptă pe piața presei tipărite, eveniment pe care l-au semnalat luni, 16 septembrie, printr-o ediție festivă.

Colegii noştri de la „Curierul zilei” au împlinit 30 de ani! Îi felicităm!

„Curierul zilei nu este doar un ziar, ci o parte din sufletul nostru, din viața noastră”, au scris, la aniversare, făcătorii neobosiți ai acestui ziar, adică „oameni care au trăit fiecare moment intens, care au sărbătorit victorii și au trecut peste încercări, dar care au continuat să creadă în puterea cuvântului scris”. Oameni care – așa cum scrie Marilena Barață, președinte al Trustului de presă „Curierul zilei” – au rămas, iată, de 30 de ani împreună, pentru că doar așa, împreună, uniți în iubire față de oameni, au putut depăși obstacolele, încercările.
Ca oameni care ne aflăm de atâția ani pe baricadele presei tipărite, apreciem sincer performanța colegilor noștri și, da, empatizăm cu trăirile lui Constantin Neguț, director general al acestui ziar, cel care, pe de o parte, se bucură că a reușit să scoată ziarul atâția ani, zi de zi, iar pe de alta, e trist pentru că presa scrisă e în pericol să dispară.

Fostul director Gheorghe Smeoreanu scrie, luni, în „Curierul” că „acest ziar este unic în peisaj, ca o insulă suverană a unui arhipelag colonizat”. Pentru această unicitate – spunem și noi – sperăm ca ziarul, ca presa tipărită să reziste, să nu dispară. Pentru jurnaliști de felul Monicăi Sandu, a Iuliei Ivănoiu și a altora ca ei, care își iubesc meseria, trăind-o zi și noapte întru informarea cititorilor, ar fi bine ca presa tipărită să nu dispară.
La mulți ani, „Curierul zilei”!

Citește și O pagină din istoria vieţii teatrale piteştene

Citește și ARO 244, prezentat la Expoziţia Realizărilor Economiei Naţionale, în 1969

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...