Web Analytics

Colegii lui Marian Godină îl amenință cu bătaia pentru că nu e de acord cu protestele polițiștilor

de | 3.01.2021 22:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Polițistul Marian Godină a scris un text în care explică de ce nu e de acord cu protestele polițiștilor, nemulțumiți că guvernul a anunțat „înghețarea” salariilor pentru bugetari

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19: Din 4 ianuarie ar trebui să avem cel puţin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

„Întorcându-ne în timp până la ordonanța 13, cea prin care oamenii răi nu prea mai puteau ajunge la închisoare, asta prin numeroase piedici aduse inclusiv polițiștilor, constatăm că practicarea meseriei acestora, cea pe care mulți o aleseseră din vocație, era afectată grav.

Ați văzut atunci proteste ale sindicatelor polițiștilor? Că doar le era afectată munca, iar vocația aia de a prinde infractori și a-i trimite la pușcărie le era profund alterată. N-ați văzut.

Cu toate astea, au ieșit atunci în stradă câțiva polițiști, alături de societatea civilă. Tot respectul pentru ei, acelea au fost niște proteste pentru niște principii, nu pentru câștiguri materiale”, a scris Marian Godină.

„Într-o țară în care pandemia a lăsat mii de oameni șomeri și a afectat grav alte mii, unul ca mine, care a avut salariu întreg toată perioada asta, să iasă în stradă strigând că vrea salariu mărit mi se pare rușinos și imoral.

Citește și: Recomandări ale polițiștilor argeșeni pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic

Iar faptul că polițiștii nu au protestat împotriva ordonanței 13, dar o fac pentru creșteri salariale, mă întristează și îmi arată că tot stomacul primează în fața principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a completat polițistul din Brașov.

Citește mai departe pe newsweek.ro, parte a rețelei de știri naționale Presshub

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii