Cod galben de vânt și ninsori viscolite, în Argeș

de | 23.02.2022 11:46 | Actualitate, Home

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 de metri. Este vizat Argeșul și alte 9 județe.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, de la ora 20.00, până joi la ora 08.00, în zonele afectate, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 70…90 km/h.  

Temporar ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată şi vizibilitatea redusă. 

Sunt vizate zece judeţe, respectiv: Alba, Argeş, Braşov, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu şi Vâlcea.  

Citește și:Pitești. Angajat CFR, decedat în timpul serviciului

Acest articol este despre: anm,arges,cod galben,ninsori viscolite

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....