Web Analytics

Cod galben de ger în Moldova, Muntenia, Oltenia și estul Transilvaniei

de | 13.02.2017 10:46 | Actualitate

avertizare gerAdministratia Națională de Meteorologie a emis, duminică, avertizare cod galben de frig persistent, valabilă până marți, interval în care în Moldova, Muntenia, Oltenia și estul Transilvaniei vremea se va menține deosebit de rece.

De asemenea, este vizat Bucureștiul, potrivit publicației Q Magazine. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, Muntenia, Oltenia și estul Transilvaniei vremea se va menține deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineața și noaptea va fi ger.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 și -3 grade, iar cele minime se vor situa între -20 și -10 grade, izolat mai coborâte.

Avertizarea cod galben de frig persistent emisă de Administrația Națională de Meteorologie este valabilă până marți și vizează Capitala și 25 de județe: Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui, Bacău, Harghita, Brașov, Covasna, Vrancea, Galați, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Ialomița.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii