Web Analytics
scris luni, 30.10.2023

CNAS vine cu soluții pentru tratamentul pacienților cu arsuri, la opt ani de la Colectiv

Opt ani au trecut de la tragedia de la Colectiv, care a lăsat în urmă 64 de vieți pierdute și 185 de persoane rănite. În prezent, Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) propune o serie de inițiative pentru îmbunătățirea tratamentului pacienților cu arsuri, potrivit evz.ro. 

CNAS vine cu soluții pentru tratamentul pacienților cu arsuri, la opt ani de la Colectiv

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”

Andrei Baciu, președintele CNAS, a subliniat importanța adoptării de măsuri concrete pentru a sprijini pacienții cu arsuri în parcursul lor de recuperare.

Și președintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut referire la lungul drum spre vindecare parcurs de pacienții cu arsuri.

Pentru a atinge acest obiectiv, CNAS sugerează facilitarea accesului pacienților cu arsuri la servicii de psihoterapie și kinetoterapie.

De asemenea, se dorește ca aceștia să primească gratuit dispozitive medicale esențiale pentru procesul lor de recuperare. E vorba, printre altele, de manșoane sau vestele compresive.

„Reglăm inclusiv lucruri mărunte, birocratice, care nu fac altceva decât să apese și mai mult pe umerii acestor pacienți.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *