Club22TeatruIndependent Pitești vă invită la un spectacol… „RADIOACTIV”!

de | 2.09.2020 13:34 | Cultura, Home

Sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 18.00, cunoscuta și îndrăgita actriță Luminița Borta,alături de talentata sa trupă de artiști, vă invită la un nou show cultural de excepție, de-a dreptul… Radioactiv! Evenimentul se va desfășura într-un cadru inedit oferit de Muzeul Golești, locul unde artiștii de la Club22TeatruIndependent Pitești și-au găsit refugiul artistic pentru repetiții și spectacole , pe perioada restricțiilor impuse în contextul pandemiei cu COVID-19.

Așadar, pe 12 septembrie, Club22TeatruIndependent Pitești invită publicul interesat la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești pentru a viziona spectacolul „RADIOACTIV” (adaptare liberă după „Efectul razelor gamma” de Paul Zindel).

Din distribuția spectacolului fac parte:  Ania Herman, Alesia Nistor, Mihaela Mazilu, Andreea Cătușanu și Luminița Borta.

REZERVĂRI:  0741.06.86.81

Numărul de locuri este limitat.

Acest articol este despre: luminita borta,radioactiv,scena,show,spectacol,teatru

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...