Web Analytics

Clinică medicală și apartamente moderne în clădirea Poștei vechi

de | 22.05.2022 08:28 | Actualitate, Economie

În ultima ședință a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, care a avut loc pe 10 mai, a fost depusă documentația pentru proiect, care a primit aviz favorabil.

Astfel, dacă în următoarea sedință a Consiliului Local Pitești, aleșii vor vota PUD-ul, SC Pitser va trece la reabilitarea vechii clădiri a Poștei Române pe care omul de afaceri Marian Drăgușin a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani.

Citește și UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Clădirea respectivă, pe care o știe toată lumea, are subsol, parter și două etaje, are o suprafață construită de peste 830 mp, o suprafață utilă totală de 2400 mp și un teren aferent de 1335 mp. Prețul cerut inițial de proprietar a fost de peste de 1.000.000 euro.

Conform documentației depuse la Primărie, ar urma să fie amenajată o clădire care să fie compusă din subsol, parter și etaj I și II. La subsol vor fi create 11 locuri de parcare și alte 9 locuri la suprafață, parterul și etajul I vor găzdiu o clinică medical iar la etajul al doilea ar urma să fie amenajate 8 apartamente. În ultima ședință a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism care a avut loc pe 10 mai, documentația tip PUD pentr această investiție a primit aviz favorabil.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *