Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Clinica de medicină dentară Dr. TEO – Zâmbim oricând împreună! Igienizarea dentară profesională

Igienizarea dentară profesională este un proces important în menținerea sănătății orale și prevenirea afecțiunilor dentare. Această procedură implică curățarea și îndepărtarea plăcii bacteriene, tartrului și a altor depozite din cavitatea orală, care nu pot fi eliminate prin simpla igienă orală zilnică.

Clinica de medicină dentară Dr. TEO – Zâmbim oricând împreună! Igienizarea dentară profesională

În timpul igienizării dentare profesionale, medicul stomatolog utilizează instrumente speciale și tehnici pentru a curăța în profunzime dinții, gingiile și alte zone ale cavității orale. Procedura poate dura între 15 minute și o oră, în funcție de complexitatea cazului.
Beneficiile igienizării dentare profesionale sunt multiple. În primul rând, aceasta ajută la prevenirea cariilor dentare și a afecțiunilor gingivale. În plus, igienizarea dentară profesională poate îmbunătăți aspectul dinților și poate ajuta la prevenirea mirosului neplăcut al respirației.

Este recomandat să se facă igienizarea dentară profesională de două ori pe an sau mai des în cazul în care există probleme dentare sau gingivale. În plus, este important să se efectueze o igienă orală zilnică adecvată, care să includă periajul dinților de cel puțin două ori pe zi și utilizarea aței dentare. În concluzie, igienizarea dentară profesională este o procedură importantă pentru menținerea sănătății orale. Este recomandat să se efectueze în mod regulat, împreună cu o igienă orală adecvată zilnică, pentru a preveni afecțiunile dentare și gingivale și pentru a avea un zâmbet sănătos și frumos.
E-mail: contact@drteo.ro 
Telefon: 0736/407.404

Citeşte şi Clinica de medicină dentară Dr. TEO – Zâmbim oricând împreună! ALBIREA DINŢILOR CU LASERUL BIOLASE

Citeşte şi Clinica de medicină dentară Dr. TEO – Zâmbim oricând împreună! Sângerările gingivale în timpul periajului dentar

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită