Web Analytics
scris joi, 24.08.2023

Claudiu Cojocaru: „CS Mioveni e în concordat, un fel de insolvenţă, cu datorii de circa 600.000 de euro”

Întrebat despre reorganizarea financiară a clubului, Claudiu Cojocaru, președintele executiv de la CS Mioveni, ne-a spus: ”Clubul CS Mioveni a intrat în concordat, adică aproximativ ca și insolvența, lucru care s-a stabilit la Tribunal în luna aprilie pe timp de patru luni. Firmele care au fost în insolvență nu mai puteau să intre și a doua oară în insolvență și s-a dat această lege cu concordatul, practic fiind același lucru cu insolvența. Deci am avut patru luni de zile să facem planul de reorganizare. Noi acum lucrăm la planul de reorganizare, iar datoriile care au fost până în aprilie intră în acest plan de concordat, din luna mai lucrurile sunt normale, se plătesc salariile normal și toate celelalte.

Claudiu Cojocaru: „CS Mioveni e în concordat, un fel de insolvenţă, cu datorii de circa 600.000 de euro”

Ce a fost până în aprilie, datoriile către Finanțe și alți terți se bagă la masa credală și noi o să plătim o rată lunară. Ca să se înțeleagă, clubul este în concordat, asemănător cu insolvența, adică toate datoriile care s-au aprobat până la acea dată se vor plăti eșalonat, către Finanțe, către sportivi, către angajați, către terți. Acum noi vom face planul de reorganizare pe care îl vom depune la Judecătorie și acolo trebuie să ni-l aprobe. Puțin probabil să nu-l aprobe! Avem o datorie de circa 600.000 de euro, cea mai mare parte fiind către Finanțe”.

Citește și Claudiu Cojocaru, director de marketing la CS Mioveni: „Obiectivul clubului este în primul rând să ne stabilizăm din punct de vedere financiar”

Citește și Claudiu Cojocaru, noul preşedinte executiv de la CS Mioveni: „E o provocare pentru mine. Este o perioadă grea, dar nu mă dau înapoi”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *