Web Analytics
scris marți, 13.03.2018

Clarificări referitoare la depunerea formularului 101 la Câmpulung

finante 101Miercuri, 14 martie 2018, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe a Primăriei Câmpulung, Str. Negru Vodă, nr. 127, contribuabilii din Municipiul Câmpulung şi localităţile învecinate pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la definitivarea impozitului pe profit aferent anului fiscal 2017 și depunerea formularului 101 pentru anul 2017.

Clarificări referitoare la depunerea formularului 101 la Câmpulung

La această întâlnire vor fi prezentate mecanismul privind plata defalcată a TVA, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii martie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...