Web Analytics

Clădire nouă pentru pompierii din Mioveni

de | 19.05.2023 14:21 | Actualitate, Home

Detașamentul de Pompieri Mioveni beneficiază de o nouă clădire administrativă, lucrările acesteia fiind finanțate de către Consiliul Local Mioveni. Noua clădire este formată dintr-un garaj în care pot staționa trei autospeciale de mare capacitate și o clădire administrativă cu regim de înălțime P+2E.

La ceremonialul militar și religios de astăzi au participat Inspectorul șef al I.S.U. Argeș, col. Alin Berevoescu alături de echipa sa, președintele CJ Argeș, Ion Mânzână alături de vicepreședintele Adrian Bughiu, suprefectul Ciprian Neculăescu, col. Toma Cezar – Inspector Șef al I.J.J. Argeș, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, reprezentanții ICN RATEN, precum și ai altor instituții colaboratoare, primarii localităților din raionul de intervenție, consilieri județeni și locali.

Citește și A fost lansat apelul pentru achiziția de microbuze electrice pentru elevi, în valoare de 250 de milioane de lei din PNRR

Detașamentul de Pompieri Mioveni a fost înființat în anul 2002 și deservește, din punct de vedere al intervențiilor, 11 localități, adică peste 78.000 cetățeni.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *