Web Analytics

Cîţu: Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România

de | 4.07.2021 23:17 | Actualitate, Politica si Administratie

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că doreşte ca PNL să fie cel mai mare partid din România şi le-a cerut liberalilor să aibă curaj să se uite în trecut pentru a vedea unde s-au comis greşeli. În plus, Cîţu a susţinut că, fără parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, PNL nu ar fi avut azi nici guvernarea şi nici funcţia de premier.

„Eu vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România. Nu al doilea, nu primul dacă mai scoatem nu ştiu ce procente, nu, cel mai mare partid politic din România. Dar pentru asta trebuie să avem curaj să ne uităm în trecut, să vedem de ce nu este astăzi PNL cel mai mare partid politic din România, pentru că a avut toate atuurile şi trebuie să ne uităm în ultima campanie electorală pentru parlamentare, să fim sinceri cu noi şi să admitem că, dacă nu exista parteneriatul şi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis, astăzi nu aveam nici guvernarea şi nici premier.

Citește și: Scandal și circ la alegerile de la PNL Pitesti. Taberele Coteț și Tofan se acuză una pe alta ca fură alegerile

Cine vorbeşte astăzi împotriva preşedintelui vorbeşte împotriva PNL, împotriva Guvernului PNL. De ce nu este astăzi PNL cel mai mare partid politic din România? Pentru că nu am avut curajul să facem ceea ce am promis”, a precizat premierul, la conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Neamţ.

De asemenea, Cîţu a afirmat că reformele promise de liberali nu s-au materializat din cauză că s-a tot spus că vor exista costuri electorale, adăugând că, pentru a fi cel mai mare partid, PNL trebuie să îşi respecte cuvântul.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.com

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii