Circulație restricționată pe podul peste râul Argeș

de | 8.04.2022 10:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată (fără întreruperea circulației) în ziua de sâmbătă, 09 aprilie, în intervalul orar 08:30 -17:00, ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv în zona rosturilor de dilatare. Lucrările de reparații se realizează în funcție de condițiile meteo și se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

Citește și Crește producția de mașini la Dacia. Peste 34.000 de unități fabricate în martie

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic și recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident”, transmite Primăria Pitești.

Foto descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed