Web Analytics

Circula în Argeș cu o mașină cu numere false! Urmărit și imobilizat cu forța!

de | 7.03.2023 16:58 | Actualitate, Home

În seara zilei de luni, 6 martie, în jurul orei 18, polițiștii din Drăganu au făcut semn de oprire unui autoturism care se deplasa un drum comunal din satului Băcești, comuna Drăganu, însă șoferul și-a continuat deplasarea.

Citește și: Pitești. N-a oprit prima dată la semnalul Poliției. Prins la volan fără drept și reținut!

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, l-au oprit și l-au somat să coboare din mașină. Omul, în vîrstă de 26 de ani, din Pitești, a blocat ușile, încercând din nou să pornească, fapt pentru care polițiștii l-au imobilizat, prin folosirea forței și a mijloacelor din dotare – după cum ne informează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Au urmat, evident, verificări pe baza cărora s-a stabilit că mașina avea montate plăcuțe aferente unui alt autovehicul, precum și că valabilitatea inspecției tehnice periodice și a poliței RCA pentru autoturismul condus de el erau expirate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite, potrivit sursei citate.

N-a fost însă numai asta: împricinatul a fost sancționat contravențional, cu amenzi însumând 2.305 lei, fiindu-i retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *