Web Analytics
scris joi, 04.02.2021

Circuitul prescurilor în natură sau cum să treci Biserica Mavrodolu pe persoană fizică

În urma unui recent control al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului la Biserica Mavrodolu, a fost desființat unul dintre cele trei pangare care funcționau aici înainte, respectiv câte unul pentru cei trei fii ai parohului Victor Sturzeanu. Au mai rămas doar două, cel al Bisericii Surdomuților și al Bisericii Copiilor, de care se ocupă cu succes cei doi fii ai preotului, Matei, cel mic, și Ștefan, cel mai mare dintre frații Sturzeanu, ambii studenți la Teologie. Oricum, David, mijlociul, a spart gașca pentru că, talentat instrumetist fiind, și-a făcut trupă și canal pe youtube.
Însă frații lui se ocupă cu evlavie de tot ce înseamnă aprovizionare cu iconițe, vin bisericesc, tămâie, smirnă, mir parfumat, cruciulițe, dar și prescuri ambalate în celofan. Uneori mai stau și la vânzare. Iar enoriașii fac coadă la cumpărat lumânări și prescuri, pe care i le oferă la slujbă, împreună cu un bilețel în care se află bani, preotului Victor Sturzeanu. Iar uneori prescurile se întorc la copilașii aduși de părinți să se împărtășească, fiind dăruite de preot, care se duce să ia câte una după paravanul unde le pune atunci când le primește. Alteori… nu mai știm unde se întorc.
Sperăm totuși că pâinicile de un leu sunt de fabricație românească și nu chinezească, așa cum s-a descoperit că era o parte din marfa vândută în pangarele de la Mavrodolu. Marfă care ar trebui adusă din surse interne și verificate, ale Mitropoliei Munteniei și Dobrogei. Și nu de la… Dragonul Roșu.
(ELECTRO-CUTARE)

Circuitul prescurilor în natură sau cum să treci Biserica Mavrodolu pe persoană fizică

Citește și Băiatul parohului de la Mavrodolu face închinăciune idolilor săi manelişti

 

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită