Web Analytics
scris sâmbătă, 20.04.2024

Ciolacu și-a adus la Pitești miniștrii și „greii” partidului. „Veți câștiga toate alegerile”

Premierul social-democrat Marcel Ciolacu a venit sâmbătă, 20 aprilie, la Pitești, la Ramada Events, pentru a participa la lansarea oficială a candidaților PSD Argeș la alegerile locale din luna iunie.

Ciolacu și-a adus la Pitești miniștrii și „greii” partidului. „Veți câștiga toate alegerile”

Citește și: Liviu Mușat: „Regiunea Sud-Muntenia este casa mea, dar Pitești-Argeș este camera de la stradă, cea mai frumoasă”

Liderul PSD n-a venit singur. El a fost însoțit de Paul Stănescu, secretar general al partidului, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD și candidată la alegerile europarlamentare, Bogdan Ivan Gruia, ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marian Neacșu, vicepremier al României, Mihai Tudose, fost premier, europarlamentar, lor adăugându-li-se, din partea gazdelor din Argeș, de acasă, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale.

Pe scenă, lângă acești „grei” ai partidului, s-au aflat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, candidat pentru un nou mandat, precum și Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, candidat, de asemenea, pentru un nou mandat, ambii cu șanse mari de a fi realeși la scrutinul din 9 iunie.

În sala de la Ramada Events, arhiplină, s-au aflat peste 50 de membri ai partidului, primari, viceprimari, consilieri, care au ovaționat și au aplaudat, de multe ori în picioare, discursurile de la tribună.

Veți câștiga toate alegerile. Nu are nimeni, astăzi, nicio șansă în fața dumneavoastră. Trebuie să recunoaștem că marele merit al acestei echipe este a președintelui dv., actual și viitor, Ion Mînzînă. Valoarea și experiența s-au văzut în primul rând când s-a construit această echipă” – a spus Marcel Ciolacu, la final.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...