Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Ciolacu, despre amânarea legii salarizării: „Ne dorim să le fi făcut pe toate în 4 luni. Nu sunt Harry Potter, mă numesc Marcel Ciolacu” 

Premierul și liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, la Europa FM, că „nu vom avea o lege a salarizării pusă în aplicare pe anul viitor”, el estimând că aceasta se va aplica din 2025. La rândul său, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a spus la Digi 24, că nu i s-ar părea corect „să venim cu o astfel de măsură într-un an electoral”. 

Ciolacu, despre amânarea legii salarizării: „Ne dorim să le fi făcut pe toate în 4 luni. Nu sunt Harry Potter, mă numesc Marcel Ciolacu” 

Citește și: Argeș. Patru dosare penale pentru furt de curent electric

„Părerea mea e că va avea aplicabilitate din 2025. Nu știu dacă de la începutul anului sau de la jumătate”, a declarat Marcel Ciolacu, vorbind despre legea salarizării. 

Întrebat, la Europa FM, ce se întâmplă cu profesorii, în condițiile în care de la 1 ianuarie trebuiau să aibă o mărire de 50% din creșterea prevăzută de noua grilă de salarizare, Ciolacu a răspuns: „Profesorii au avut o creștere aprobată în avans de 25% care, când s-a pus în aplicare, s-a dovedit a fi de aproape 30%. Vorbesc ca și efort bugetar, nominal. (…) Nu vom avea o lege a salarizării pusă în aplicare pe anul viitor. Vom avea discuțiile astfel încât până la legea salarizării să acoperim cât mai mult din acest 50%. O să respect (promisiunea făcută profesorilor – n.r.)”. 

Citeşte întreaga ştire: Premierul, despre amânarea legii salarizării: „Ne dorim să le fi făcut pe toate în 4 luni. Nu sunt Harry Potter, mă numesc Marcel Ciolacu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *