Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Ciolacu afirmă că, în mod categoric, va demisiona dacă PNL iese de la guvernare

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că, în mod categoric, va demisiona dacă PNL iese de la guvernare.

Ciolacu afirmă că, în mod categoric, va demisiona dacă PNL iese de la guvernare

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, dacă demisionează în cazul în care PNL iese de la guvernare şi a răspuns: ”Categoric. În momentul acela nu mai avem o coaliţie pentru Guvernul României”.

Citește și: A început campania de vaccinare antigripală. Cine poate beneficia de vaccin gratuit

El a precizat, însă, că nu este exclusă o nouă coaliţie a celor două partide, după alegeri, însă decizia va aparţine românilor, la vot.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a mai afirmat, miercuri, că, deşi situaţia în coaliţie este tensionată, Guvernul funcţionează în continuare. ”Un Guvern funcţionează cu miniştri, nu funcţionează cu preşedinţii de partid”, a afirmat Ciolacu, precizând că nu a mai discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, întrucât nu a avut ”nicio urgenţă”. Discuţiile politice, anunţă liderul PSD, au loc în continuare între secretarii generali ai celor două partide. Întrebat despre afirmaţiile potrivit cărora PSD va face alianţă cu AUR, Ciolacu a declarat: ”E în seria de tâmpenii spuse în timpul campaniei”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Bolnavi şi… bolnavi. Căderea la pace

În România de după decembrie ’89, foarte multă lume ocolește deliberat legile, bunul simț, simțul măsurii și merge la risc având convingerea că în...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...