Web Analytics

Cinste lor! Profesorii unei școli din Arad au refuzat să intre în grevă pentru ca elevii să poată mânca

de | 7.06.2023 12:01 | Actualitate, Home

Profesorii de la o școală din Arad nu au intrat în grevă pentru ca elevii să poată primi masă caldă. Școală a fost inclusă în programul național „O masă caldă pe zi”. Masa caldă este însă condiționată de prezența în sala de clasă.

Citește și: Probele de compență la bac, echivalate cu mediile de la liceu dacă orele nu încep până la finalul săptămânii

La Şcoala Gimnazială „Ilarion Felea” din Arad învață aproximativ 400 de copii, de la grădiniță și până la clasa a VIII-a. Cei mai mulți beneficiază de programul „O masă caldă”, iar acest prânz a redus substanțial absenteismul. Dacă profesorii școlii ar fi intrat în grevă, elevii ar fi rămas fără masa principală a zilei, iar pentru unii dintre ei, potrivit profesorilor, mâncarea primită la şcoală poate fi chiar singura masă caldă dintr-o zi. Din cele 42 de cadre didactice, doar 12 au intrat în grevă. Conducerea școlii a luat imediat măsuri și a reorganizat cursurile pe ture, astfel încât toți elevii să poată să vină la școală și să mănânce la prânz.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *