Web Analytics

Cine este Cristian Dumitru, noul atacant de la FC Argeş

de | 14.01.2021 13:11 | Actualitate, Sport

FC Argeş şi FCSB au ajuns la un acord pentru împrumutul fotbalistului Cristian Dumitru. Jucătorul în vârstă de 19 ani a fost cedat la Piteşti până la sfârşitul acestui sezon competiţional. Atacantul, născut la Buzău pe 13 decembrie 2001, măsoară 1,73 m înălţime şi cântăreşte 70 kg. Puştiul crescut la Academia FCSB a bifat până acum 21 de meciuri în Liga 1, nereușind încă să marcheze, însă a făcut-o în Cupa României, în victoria la scor de neprezentare obţinută de FCSB cu rivala Dinamo. Cristian Dumitru s-a antrenat cu FC Argeș în cantonamentul de la Centrul de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia și a semnat contractul cu gruparea alb-violetă în prezența lui Jean Vlădoiu, managerul general al FC Argeș.
Mai trebuie spus că printre fotbaliștii care s-au pregătit la baza sportivă a FRF s-au regăsit și doi juniori de la Centrul de Copii și Juniori ”Leonte Ianovschi”, ambii născuți în 2003. Este vorba despre mijlocașul Vlad Tudor și atacantul Alexandru Sin.
Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Cred că vom reuşi evitarea retrogradării cu muncă, determinare şi seriozitate din partea tuturor”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii