Web Analytics

Cine este americanul Toarlyn Fitzpatrick transferat de BCM U Pitești

de | 15.01.2021 13:44 | Actualitate, Sport

 

Născut în Florida, SUA, în 1989, Toarlyn Fitzpatrick, transferat de curând de BCM U FC Argeș Pitești, măsoară 203 centimetri și evoluează la poziția 4. El a venit de la Ionikos Nikaias, formație alături de care a bifat 11 prezențe în actuala stagiune a campionatului Greciei.

Pentru Ionikos, Fitz a înregistrat medii de 9.6 puncte, 6.2 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.4 capace, pentru 11.3 la eficiență. De notat că una dintre principalele sale arme ofensive este aruncarea de la distanță .

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

În sezonul 2019-2020, noul pivot al echipei alb-violete a evoluat pentru Le Portel din Franța, în unul dintre cele mai puternice ligi ale Europei, dar și pentru titrata Aris Salonic. În cariera sa profesionistă, Fitz a mai jucat în Bundesliga germană, Belgia și Japonia.

Toarlyn Fitzpatrick: ”Sincer să fiu, nu am urmărit prea mult campionatul României. Știu că obiectivele și ambițiile pe care noua mea echipă le are sunt mai mari decât cele pe care le aveam în Grecia și asta mă motivează. Sunt încântat de acest lucru și voi încerca să ofer tot ce am mai bun pentru a contribui la succesele echipei!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii