Web Analytics

Cine candidează la fotoliul de manager al Teatrului ”Al. Davila”

de | 21.09.2016 10:45 | Actualitate

S-a definitivat lista candidaților la posturile de manager scoase la concurs de Teatrul ”Al. Davila”, respectiv de Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești. Luni, 19 septembrie, a fost data limită de depunere a planului de management și a dosarului pentru cele două instituții de cultură. 

“Pentru postul de manager al Teatrului Alexandru Davila din Pitești, la concurs s-au inscris: Luminița Borta, Vasile Pieca, George Diaconescu, toți actori ai teatrului, precum și doi regizori – Bogdan Cioabă și Zoltan Schapira”,  precizează Araxi Negoșanu, actualul director interimar Teatrul ”Al. Davila”

Pieca nu poate candida

Dosarul actorului Vasile Pieca a fost şi de data aceasta respins din cauza lipsei experienţei manageriale, una dintre condiţiile concursului fiind dovada unei vechimi de un an pe un astfel de post.

Numele noului manager al instituției de cultură subordonate Consiliului Județean Argeș îl vom afla după finalizarea concursului, pe data de 14 octombrie.

 Dejanu, singurul candidat la şefia Muzeului Goleşti

Pentru Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golesti și-a despus dosarul doar actualul director interimar al acestei institutii, Iustin Dejanu.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole