Web Analytics
scris luni, 12.12.2022

Cinci vitezomani depistați de radarul poliției în Pitești!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au acționat cu aparatul Radar duminică, 11 decembrie, pentru combaterea evenimentelor rutiere ce au loc pe fondul vitezei, creșterea gradului de disciplină în trafic și depistarea conducătorilor auto care încalcă limitele de viteză.

Cinci vitezomani depistați de radarul poliției în Pitești!

Citește și: Pitești. Accident rutier pe strada Târgu din Vale. O femeie a fost rănită

Astfel, polițiștii au depistat, pe străzile Costache Negri, Târgu din Vale și Frații Golești, cinci conducători auto care au depășit viteza legală cu peste 50 km/h, fiind înregistrați de Radar cu viteze cuprinse între 104 și 124 km/h, abateri în urma cărora, pe lângă sancțiunea cu amendă, le-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul Radar pe bulevardul Frații Golești, unde un bărbat de 39 de ani, din Pitești, conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat timp de 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită