Web Analytics

Cinci transferuri pentru FC Argeş

de | 16.06.2022 12:46 | Actualitate, Sport

FC Argeș, echipa de pe locul 6 în sezonul recent încheiat din Liga I, a transferat doi jucători originari din Madagascar, pe Dorian Bertrand în vârstă de 29 de ani, care joacă mijlocaș stânga și pe Julio Donisa de 28 de ani, atacant. De asemenea, gruparea alb-violetă a mai semnat cu Răzvan Covaci de la Gaz Metan Mediaș, jucător format la această echipă ca mijlocaș central. Trebuie spus că cei doi jucători din campionatul Franței, ambii fiind internaționali ai statului Madagascar s-au născut și format în Franța. Bertrand a jucat ultima dată la ASNL- AS Nancy Lorraine, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 și care a retrogradat în liga a treia din Franța.

Mijlocașul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Acesta are și 3 meciuri pentru echipa națională din Madagascar. Donisa vine de la Le Mans FC, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franța. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol. Are două meciuri pentru naționala africană.
Și fundașul central Marius Constantin în vârstă de 37 de ani a semnat cu FC Argeș. După 2 ani petrecuți la CSU Craiova, Marius Constantin a adunat 65 de meciuri, un gol și 3 pase decisive. Nu în ultimul rând cu gruparea alb-violetă s-a înțeles și extrema Antonio Jakolis, în vârstă de 30 de ani, jucător care a trecut pe la FCSB și CFR.

Citește și FC Argeș a transferat un fost campion al României! Fostul jucător al CFR-ului Mike Cestor a ajuns în Trivale

Citește și FC Argeș s-a despărțit de portarul Croitoru și mijlocașul Honciu

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *