Web Analytics

Cinci răniţi, printre care şi doi copii, într-un accident, la Dobrogostea

de | 20.07.2017 13:47 | Actualitate

 interventie smurd
Grav accident rutier petrecut joi, după amiază, în localitatea Dobrogostea. Patru autoturisme au fost avariate şi cinci persoane au fost rănite după ce un tânăr de 25 de ani din Constanţa a intrat cu maşina pe care o conducea în autoturismul din faţa sa.
 
“Toate maşinile se deplasau către Curtea de Argeş. Şoferul unui Volkswagen nu a păstrat distanța regulamentară în mers și, pe fondul unor activităţi care i-au distras atenţia, a intrat în coliziune cu un autoturism Kia, aflat în faţa sa, care, la rândul său, a intrat într-un Opel Combo, care a fost proiectat într-un Logan ce circula în faţa Opelelui”, a declarat pentru Jurnal de Argeş, agentul de poliţie, Andreea Însurăţelu.

A fost nevoie de intervenţia a trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de la SAJ, a unui echipaj de descarcerare. Printre victimele accidentului se numără şi doi copii. 

“Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane din Volkswagen şi vătămarea uşoară a unei alte pasagere din aceeaşi maşină. De asemenea, au fost răniţi uşor trei pasageri ai autoturismului Kia – o femeie şi doi copii, de 5 şi respectiv 7 ani – şi o altă femeie care se afla în autoturismul Opel. În total cinci victime” , a mai precizat pentru Jurnal de Argeş, agentul de poliţie Andreea Însurăţelu.
 
 Cei doi copii sunt în afara oricărui pericol, dar rămân sub supraveghere la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.  la fel şi celelalte victime, cu excepţia femeii din Volkswagen, care este în stare gravă.
 
La faţa locului s-a deplasat, pe lângă echipajele de poliţie, şi o autospecială cu apă și spumă. blocaj
Accidentul în lanţ a provocat un blocaj pe DN7C Foto Facebook Info Trafic Argeş – Mihai Georgescu
 
foto sus: actualmm.ro
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii