Cinci persoane reținute după ce au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești

de | 11.01.2022 13:49 | Actualitate

În ziua de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și au reținut trei bărbați, de 20, 26 și 38 de ani și o femeie de 26 de ani, toți din Țițești și privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținând un bărbat de 44 de ani, tot din Țițești.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021, cei trei bărbați de 20, 26 și 38 de ani și o femeie de 26 de ani, din Țițești, ar fi agresat fizic un bărbat de 42 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, în timp ce se aflau în zona unei stații de carburant din municipiul Pitești. De asemenea, în timpul agresiunii, persoanei vătămate i-ar fi căzut telefonul mobil, care ar fi fost însușit de un bărbat de 44 de ani, care făcea parte din grupul agresorilor, dar care nu ar fi exercitat acte de violență asupra victimei.

Citește și:Pitești. Petrecere de botez încheiată cu amenzi pentru toți invitații

Anterior, persoana vătămată ar fi agresat pe bărbatul de 38 de ani, cu care se deplasase, în același autoturism, dinspre Sibiu către Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele celor cinci persoane, din localitatea Țițești.

După administrarea probatoriului, în ziua de 10.01.2022, cei cinci au fost  reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

foto: Ziar Obiectiv

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii