Web Analytics

Cinci persoane rănite în accidentul de la Albota

de | 18.12.2022 15:28 | Actualitate, Home

Cinci persoane au fost rănite, duminică, în accidentul rutier produs pe DN 65, în localitatea Albota, Argeș, despre care v-am informat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Circulaţia între Piteşti şi Slatina s-a desfăşurat alternativ, dirijată de agenţii rutieri.

Citește și: Amenzi mari pentru şoferii care au iconiţe pe parbrize

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că s-a intervenit cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citeşte şi: Accident la Albota! Două persoane, captive între fiarele unei maşini!

La faţa locului, toţi cei cinci ocupanţi ai autoturismelor au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în cazul a trei dintre aceştia au fost efectuate manevre de descarcerare pentru a le putea evacua. Cele trei victime descarcerate de către pompieri se aflau într-un autoturism, acestea fiind extrase conştiente şi cu multiple leziuni. A fost vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani şi două femei cu vârstele de 55 şi, respectiv, 22 de ani, care ulterior îngrijirilor medicale au fost transportaţi la spital„, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în celălalt autoturism se aflau doi bărbaţi de 32 de ani. După acordarea primului ajutor, doar unul dintre ei a avut nevoie de transport la spital.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *