Web Analytics
scris joi, 16.03.2023

Cinci medici noi la secția ATI a Spitalului Județean din Pitești

Având în vedere cazuistica foarte complexă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, care necesită, de multe ori, participarea unei echipe multidisciplinare și mai ales a medicului de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical, a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina epuizarea profesională în rândul medicilor ATI, conducerea unității s-a preocupat pentru a mări echipa acestei secții.

Cinci medici noi la secția ATI a Spitalului Județean din Pitești

Citește și: Guvernul a aprobat demolarea stadionului „Nicolae Dobrin”. Noua arenă va purta tot numele „Gâscanului”

Astfel, Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe 15 martie. Tot în luna martie, alți trei medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V). Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din 7 medici” – după cum a comunicat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!” – este mesajul conducerii pe pagina de Facebook a SJUP:

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *