Web Analytics

Cinci baschetbaliști piteșteni depistați pozitiv cu Coronavirus

de | 16.10.2020 13:59 | Actualitate

 

Coronavirusul nu ocolește nici BCM U FC Argeș Pitești. În urma testării efectuate joi dimineață, cinci membri ai lotului au fost depistați pozitivi. Clubul piteștean a informat DSP Argeș cu privire la această situație neplăcută și va urma directivele impuse de instituție.

Menționăm că starea celor cinci este una bună. Sportivii și membrii staff-ului tehnic, care au fost testați negativ, au intrat la rândul lor în izolare și vor repeta testul în perioada următoare. Pentru moment, activitatea echipei este suspendată.

BCM U FC Argeș Pitești a efectuat testul COVID-19 pentru a treia oară. Vulturii au fost testați și înaintea meciurilor amicale de săptămâna trecută, rezultatele de atunci fiind negative.

”Cu toții ne doream să revenim oficial pe teren, să ne bucurăm suporterii, chiar și de la depărtare, cu baschetul de altădată, dar pentru noi, sănătatea tuturor celor implicați în proiectul BCM U a fost, este și va fi prioritară.

Transmitem multă sănătate celor afectați de acest virus. Suntem sigur că ne vom întoarce mai puternici, pregătiți pentru noul sezon!” este mesajul postat pe o rețea de socializare de către clubul alb-violet.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii