Web Analytics

Cinci angajați ai Penitenciarului Mioveni au fost confirmați cu COVID19

de | 7.11.2020 09:47 | Actualitate

În intervalul 06– 07 noiembrie a.c., au fost înregistrate 5 cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov-2 în rândul personalului Penitenciarului Mioveni. În prezent se efectuează ancheta epidemiologică, activitatea penitenciarului desfășurându-se în condiții normale.
„Dintre cei 5 polițiști de penitenciare, 4 își exercitau atribuțiile în sectorul administrativ, iar unul in sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție.

Verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existența unor simptome specifice COVID – 19 la nivelul populației carcerale.

Citește și Covid19. Record uriaș la nivel național. La fel și în Argeș

Administrația Penitenciarului Mioveni aplică îndrumările Direcției de Sănătate Publică Argeș și promovează conduita de prevenție stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgență, continuând implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate și triajul epidemiologic al polițiștilor de penitenciare, atât la intrarea, cât și la ieșirea din serviciu, conform planificărilor„, se arată într- un comunicat semnat de inspector Laura Olteanu, purtător de cuvânt.

Citește și Mărăcineni. Sală de jocuri amendată pentru că nu și- a suspendat activitatea

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii