Web Analytics
scris vineri, 31.03.2023

Cinci adulți români și un copil au murit încercând să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA

Şase persoane ale căror cadavre au fost recuperate joi din fluviul St. Lawrence, de la graniţa Canadei şi Statelor Unite, formau două familii, de origine română şi indiană, care probabil încercau să intre ilegal în SUA, a anunţat vineri poliţia canadiană, citată de presa locală. Printre decedaţi este un copil din familia de români, în timp ce un bebeluş, care ar fi din aceeaşi familie, este dat dispărut, potrivit news.ro. 

Cinci adulți români și un copil au murit încercând să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA

Citește și: 

Cele şase cadavre au fost găsite joi într-o zonă mlăştinoasă în timpul unei căutări aeriene împreună cu Garda de Coastă canadiană.

Una dintre persoanele decedate este un copil de vârstă mică, sub 3 ani, găsit cu un paşaport canadian, a declarat joi poliţia pentru CTV News. Copilul făcea parte din familia de români şi probabil se născuse în Canada, acesta fiind motivul pentru care avea paşaport canadian. Celelalte cinci persoane decedate sunt adulţi.

Un al doilea copil din aceeaşi familie, un bebeluş, este încă dispărut, la fel şi o altă persoană. Autorităţile au trimis la faţa locului un elicopter, investigatori speciali şi scafandri.

Cadavrele, care nu au fost identificate oficial, au fost găsite în Tsi Snaihne în Akwesasne, un teritoriu al băştinaşilor Mohawk care se află la graniţa dintre Quebec, Ontario şi statul New York.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită