Web Analytics
scris sâmbătă, 10.06.2023

„Chroming challenge” – noua provocare virală pe TikTok face victime în rândul tinerilor

Provocările din online continuă să facă victime. Tot mai mulți tineri au început să se drogheze cu deodorant. Substanțele chimice din tub au efecte devastatoare asupra corpului. Afectează atât plămânii, cât și creierul. O adolescentă de 13 ani din Australia a murit la începutul acestui an după o astfel de experiență.

„Chroming challenge” – noua provocare virală pe TikTok face victime în rândul tinerilor

Citește și: Accident pe autostradă. Victima, transportată cu un elicopter SMURD la un spital din capitală

Noua provocare din online a atras rapid atenția tinerilor și s-a răspândit mai repede ca focul. Adolescenții se folosesc cel mai des de un deodorant, pe care îl inhalează, până ajung la starea de euforie dorită. Tânăra de 13 ani din Australia se afla la o prietenă când a făcut provocarea. După câteva minute, a intrat în comă. O săptămână mai târziu, părinții fetei au decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață. Creierul îi fusese afectat, iar medicii îi dădeau zero șanse de recuperare. Din 2009 până acum, fenomenul a luat viețile a cel puțin 13 adolescenți.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...