Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Chinezii deschid o fabrică uriașă în România

Gigantul Chery Auto, producătorul chinez cu cel mai mare volum de export, va construi o fabrică de mașini în România. Chinezii au înființat o fabrică similară în Spania și urmează ca anul viitor să înceapă lucrările și în România.

Chinezii deschid o fabrică uriașă în România

”În prezent, selectăm parteneri. În ceea ce privește înființarea unei fabrici, am putea lua în considerare acest lucru în viitor. Fabrica va veni anul viitor sau mai târziu. Am înființat deja o fabrică în Spania și am început livrările în Polonia, Spania și Ungaria. Intenționăm să ne lansăm în alte țări, precum Germania, Italia, Republica Cehă și România în viitorul apropiat”, a declarat Marcus Du pentru G4Media.ro.

Citește și: Scandalul diplomelor false ajunge în Parlament: ‘Plagiatorii să dea banii înapoi’

Charlie Zhang, vicepreședintele executiv al Chery Auto,  a explicat că seria OMODA a câștigat teren la nivel internațional și este nevoie de o extindere a capacităților de producție. ”Volumul global cumulat al vânzărilor a depășit 220.000 de unități, pătrunzând cu succes pe peste 40 de piețe de pe șase continente, ceea ce îl face unul dintre brandurile auto cu cea mai rapidă creștere la nivel global. Seria OMODA, ca linie de produse de bază a mărcii OMODA&JAECOO, a câștigat rapid favoarea tinerei generații de utilizatori la nivel global, datorită înțelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, a designului futurist unic și a activităților ecologice în stil LOHAS.”

Până la înființarea fabricii, chinezii de la Chery Auto vor lansa modelul OMODA în țara noastră. Chery Omoda 5 este un SUV crossover compact produs de Chery începând cu anul 2022. Omoda 5 este primul produs din seria de produse Omoda sub marca Chery. Pe multe piețe de export, modelul este comercializat ca Omoda C5 sau pur și simplu Omoda 5 sub marca separată Omoda, care este poziționată mai sus pe piață decât marca Chery.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Poveşti….

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită