Web Analytics

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, în play-off-ul Conference League

de | 11.08.2022 23:06 | Actualitate, Home, Sport

România are trei reprezentante în play-off-ul Conference League, după ce CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova au obținut în această seară calificarea. Sepsi Sfântu Gheorghe a fost eliminată în turul trei preliminar.
Susținută de 40.000 de fani, FCSB a învins pe Arena Națională pe Dunajska Streda 1-0 (2-0 la general). În min 29, Octavian Popescu pasează superb cu exteriorul, Rusu trimite în bară, Cordea urmărește și înscrie.

Citește și: FCSB – DAC Dunajska Streda, pe Arena Națională. Roș-albaștrii sunt susținuți de 40.000 de fani


Universitatea Craiova, la primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, a întors rezultatul din turul cu Zorya Luhansk, 0-1, și i-a învins pe ucraineni la scor de neprezentare, 3-0.
CFR Cluj s-a impus împotriva bielorușilor de la Șahtior Soligorsk, scor 1-0 (1-0), în partida retur din turul trei preliminar al Conference League. Unicul gol al partidei a fost marcat de spaniolul Jefte Betancor, în minutul 38, din pasa foarte bună a croatului Gabriel Debeljuh.
Sepsi a părăsit preliminariile Conference League în turul 3, după ce a pierdut pe terenul lui Djurgardens, scor 1-3 (2-6 la general). Meciul a avut parte de un început furtunos. După doar 8 minute, Sepsi a deschis scorul prin Matei, care a reușit să transforme o lovitură liberă. Avantajul formației lui Bergodi nu a durat decât trei minute. Finndell a restabilit egalitatea. Peste alte 12 minute, suedezii au reușit să treacă la conducere. În min. 71, Djurgardens duce scorul la 3-1.
Adversarele echipelor din România în play-off-ul Conference League: FCSB va juca cu Viking (Norvegia); CSU Craiova – Hapoel Beer Sheva (Israel); CFR Cluj – Maribor (Slovenia).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole