Web Analytics
scris vineri, 24.02.2023

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală. După 0-1 pe Stadio Olimpico, echipa din Gruia a făcut un joc bun la Cluj-Napoca, dar a pus rareori în pericol poarta lui Lazio, neavând niciun şut pe spaţiul porţii.

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Europa Conference League

Citește și: Echipa feminină de sabie a României, aur la Europenele de cadeți

Lazio a fost echipa care a avut o posesie superioară şi şi-a creat prima oportunitate din acest meci, în min. 11, un contraatac supranumeric, dar jucătorii antrenaţi de Maurizio Sarri nu s-au sincronizat la finalizare. Oaspeţii au trecut pe lângă gol și în min. 17. Cea mai importantă fază a echipei lui Dan Petrescu a avut loc în minutul 21, prin Krasniqi, după o eroare uriașă a italienilor, care au pasat la adversar.

Citește și: Echipa de robotică, “BROBOTI” a Colegiului Naţional “Ion C. Brătianu“ calificată la etapa naţională

În minutul 63, la scorul de 0-0, italienii au ratat într-o fază rarisimă. După o centrare în careu, șutul lui Vecino a fost blocat de Manea, mingea a sărit la Casale, dar Scuffet a parat eroic. Faza nu s-a terminat, balonul a ajuns la același Vecino, însă portarul ardelenilor a fost din nou pe fază și apoi Casale a șutat în plasa laterală. Totul s-a întâmplat în 4 secunde, interval în care au fost 4 șuturi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...