CFR Călători: Aplicaţie mobilă pentru cumpărarea biletelor de tren

de | 18.06.2021 01:44 | Actualitate, Politica si Administratie

Argeşenii care călătoresc cu trenul vor scăpa în scurt timp de statul la cozi pentru cumpărarea biletelor.

CFR Călători va lansa, pe 24 iunie, aplicaţia mobilă pentru achiziţia biletelor de tren. Anunţul a fost făcut acum câteva zile de directorul general, Ovidiu Vizante, cu prilejul lansării programului estival Trenurile Soarelui.

„În era modernă, zic eu că suntem cu un picior în ea. Niciodată nu vom fi acolo unde doriţi dumneavoastră sau unde ne dorim noi. Ideea este în felul următor: odată cu începerea sezonului, adică în 24 iunie, se va lansa aplicaţia mobilă pentru achiziţia biletelor. Exista varianta de cumpărare a tichetelor online, dar nu exista această variantă de achiziţie pe dispozitive mobile”, a spus el.

Programul pregătit de CFR Călători constă fie în prelungirea spre Mangalia – din 11/12 iunie – a circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord, fie prin introducerea – din 25/26 iunie – de noi trenuri ce au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre şi Delta Dunării…

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii