CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 – Un partener inedit în mediul off-road

de | 5.11.2021 14:58 | Actualitate

ATV-ul este un vehicul cu caracteristici off-road, care este potrivit pentru orice tip de teren și pentru orice anotimp. Fie că încerci să învingi zăpezile cumplite sau doar vrei să te aventurezi într-o zi frumoasă și însorită, acest autoturism va fi întotdeauna partenerul ideal. Dacă achiziționarea unui ATV sună tentantă, dar totuși nu ești decis în legătură cu ce model să alegi, trebuie să știi că pe piață există o gamă variată din care să poți alege. În plus, aceștia vin cu o recomandare care își va merita toți banii: CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21. Un ATV cu 2 locuri, care iese în evidență prin puterea sa, manevrabilitatea, confortul și dotările avansate, care îi asigură acestuia unul dintre locurile de vârf în industria de vehicule off-road.

Motorizare

La capitolul putere, CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 se remarcă printr-un motor 800 cmc de 2 cilindri, 4 timpi, 8 vavle, SOHC, EFI, cu răcire pe lichid, 67 CP, cuplat la o cutie de viteze automată CVT. Modelul dispune de un rezervor încăpător, de 30 de litri, care oferă o autonomie mare.

Mecanică

Vehiculul este dotat cu suspensii moderne independente reglabile cu amortizoare pe gaz piggy-back, cu braț dublu de tip A, frâne hidraulice cu 2 discuri în partea din față, respectiv un disc în cea din spate și anvelope 26×9-14 (față), 26×11-14 (spate). Pentru un control optim, CForce 850 are încorporat în construcția sa o servodirecție EPS.

Siguranță

Conducerea unui vehicul care deține o astfel de putere înseamnă la rândul ei multă responsabilitate, atât în ceea ce privește siguranța riderului, cât și a celorlalți participanți. Așadar, pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcuta, lipsită de probleme și incidente nedorite, condu cât mai prudent, verifică starea vehiculului înainte de a porni la drum și echipează-te adecvat, cu costum de protecție, cască, ochelari, mânuși, ghete, cotiere, genunchiere și alte accesorii ce îți pot salva viața. Totuși, dacă toate aceste măsuri de siguranță nu sunt de ajuns, compania CFMOTO a pus viața ta în prim plan, adăugând vehiculului apărători de mâini, protecții brațe din aluminiu și o configurație specifică pentru a te afla într-o poziție cât mai confortabilă și mai sigură.

Multifuncționalitate

Pe lângă faptul că poți accesa traseele greu accesibile, fără a-ți dăuna vehiculul personal, ATV-ul are și alte avantaje. De exemplu, acesta poate funcționa și ca un bun partener de muncă, având un caracter utilitar evidențiat.

Design

Aspectul este unul unic, inedit, foarte atractiv, ușor agresiv, potrivit pentru traseele pe care le poate accesa. De exemplu, modelul camuflaj este foarte potrivit pentru traseele forestiere, iar cel nuanțat în portocaliu este într-un bun contrast cu acele culori predominante pe timpul anotimpului toamna. Cât despre modelul silver, acesta este într-o bună armonie cu toate anotimpurile și toate zonele, dând o notă de simplitate. Customizează-ți propriul tău CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 după gusturile tale și pornește în aventură!

Sursa foto: global.cfmoto.com

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii