Web Analytics

CFMoto CForce 1000 EPS ’21 – un ATV puternic, ideal pentru terenuri accidentate

de | 15.09.2021 13:16 | Actualitate

Atunci când vine vorba de offroad, primul nostru gând este la aventură, deoarece acest tip de activitate vine la pachet cu o doză destul de mare de adrenalină. Cele mai utilizate vehicule pentru plimbările pe teren accidentat sunt motocicletele, SXS-urile și ATV-urile. Când vine vorba despre ATV-uri, unul din vehiculele recomandate de către ATVRom Arad este CFMoto CForce 1000 EPS ’21. În cadrul magazinelor fizice și online ale acestui dealer autorizat, poți achiziționa în rate acest ATV, cu o garanție de 5 ani. El este un ATV puternic, ce este ușor de controlat și dispune de un aspect demn de aventură. Datorită caracteristicilor tehnice, ATV-ul CFMoto CForce 1000 EPS ’21 poate face față unor trasee accidentate cu o dificultate ridicată.

Despre CFMOTO CForce 1000 EPS ’21

Unul dintre cele mai noi ATV-uri de la producătorul CFMoto este CForce 1000 EPS ’21, un ATV puternic și fiabil, special proiectat pentru a trece peste obstacole dificile și pentru a parcurge cele mai dificile trasee. Acesta este echipat cu un motor puternic și are o cutie de viteze automată de înaltă performanță. Vehiculul poate fi condus de persoane ce dețin permis de conducere categoria B și este înmatriculabil. În ceea ce privește accesorizarea, pachetul standard include atât accesoriile, cât și echipamentele necesare, de înaltă calitate, ceea ce îl face de fapt un adevărat pachet premium cu un raport calitate – preț superior. Pachetul standard conține servodirecție, troliu, spătar pasager, scut, jante de aluminiu și ambreiaj CVTech.

Caracteristici tehnice ale CFMOTO CForce 1000 EPS ’21

În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale CFMOTO CForce 1000 EPS ’21, acest ATV este unul puternic, fiabil și este ușor de controlat. Din punct de vedere al mecanicii, ATV-ul are suspensii față – spate off-road moderne, cu braț dublu tip A, iar frânele față-spate sunt hidraulice și foarte puternice, ceea ce face ca acest ATV să aibă un control optim. CFMOTO CForce 1000 EPS ’21 are o putere mare, datorită motorului cu o capacitate de 960cc, cu 2 cilidntri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, care livrează 85 cai putere. Cutia de viteze este automată, sistemul de pornire este electric, iar combustibilul utilizat este benzina, capacitatea rezervorului fiind de 30 litri.

Designul CFMOTO CForce 1000 EPS ’21

CFMOTO CForce 1000 EPS ’21 este disponibil în patru variante de culoare, și anume portocaliu, albastru, camuflaj sau gri. Indiferent de schema de culoare aleasă, acest ATV va atrage toate privirile, fiind un ATV masiv, cu un design modern și agresiv. În ceea ce privește dimensiunile, acest vehicul are o înălțime de 1420 mm, o lungime de 2310 mm, o lățime de 1250 mm și o garda la sol de 285 mm.

Sursa foto: atvrom.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii