Web Analytics

CEZ Vânzare recomandă consumatorilor să semneze contractele de energie electrică şi gaze naturale exclusiv online

de | 7.12.2020 09:07 | Actualitate, Economie

În contextul epidemiologic actual, CEZ Vânzare recomandă clienţilor săi să apeleze la canalele online pentru relaţia cu furnizorul. Mai mult decât atât, furnizorul de energie electrică, oferă posibilitatea viitorilor dar şi actualilor clienţi de a încheia contracte, atât pentru energie electrică, cât şi pentru gaze naturale, din siguranţa căminului, #online.

Astfel, dacă aleg încheierea contractului exclusiv online, clienţii CEZ Vânzare, persoane fizice, beneficiază de cele mai mici preţuri, prin oferta de energie electrică CEZ Verde Online şi cea de gaze naturale CEZ Gaz Optim Online.

CEZ Vânzare contribuie activ la un viitor #verde, iar mijloacele de comunicare moderne o aduc mai aproape de clienţii săi. Digitalizarea susţine demersurile de poziţionare ca o companie sustenabilă, iar gestionarea eficientă a tuturor resurselor pe care le are la dispozitie a condus la rezultate apreciate de clienţi. Drept dovadă, din confortul şi siguranţa de #Acasă, peste 100.000 de clienţi CEZ Vânzare au rămas conectaţi cu furnizorul lor de energie electrică şi gaze naturale prin intermediul aplicatiei My CEZ, în perioada ianuarie – octombrie 2020.

CITEȘTE ȘI…Distribuție Oltenia anunță întreruperi programate de curent în mai multe localități

Şi potenţialii clienţi ai CEZ Vânzare pot utiliza instrumentele online pentru încheierea contractelor, atât pentru energie electrică, cât şi pentru gaze naturale, parcurgând câţiva paşi simpli: se solicită oferta online, accesând link-ul:  https://mycez.cezinfo.ro/web/client-non-cez/cere-oferta; după completarea formularului, se generează automat o ofertă sau mai multe; dacă alege o ofertă, utilizatorul este direcţionat să îşi creeze cont My CEZ; încarcă în My CEZ documentele necesare contractării; completeză formularul pentru generarea contractului; se verifică documentele şi datele de către specialistul CEZ şi, dacă sunt în regulă, va primi confirmarea pentru validarea contractului generat; contractul intră în vigoare în aproximativ 21 de zile de la validare, în funcţie de situaţia contractuală a clientului.

Actualii clienţi ai furnizorului CEZ Vânzare pot solicita online schimbarea ofertei, în funcţie de necesităţi, solicitând-o din contul de client pe care îl au deja creat.

CITEȘTE ȘI…Beznă la Câmpulung! / Dezinteresul Primăriei şi al „Distribuţie Oltenia” lasă câmpulungenii fără energie electrică

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii