Web Analytics

CEZ Distribuţie îşi schimbă numele şi investeşte în învăţământul profesional din Piteşti

de | 12.01.2017 13:20 | Economie

CEZ Distribuţie îşi schimbă denumirea în Distribuţie Oltenia. Partenerii companiei şi consumatorii finali de energie electrică vor regăsi compania cu numele social Distribuţie Energie Oltenia, şi cel mai adesea sub sigla Distribuţie Oltenia, cu un logo nou.

Celelalte date de identificare ale companiei, incluzând codul de identificare fiscală şi numărul de înregistrare la Registrul Comerţului vor rămâne neschimbate, se anunţă într-un comunicat al companiei.
„Dincolo de investiţiile în reţeaua electrică vom continua să investim şi în potenţialul uman prin sprijinirea educaţiei unei noi generaţii de energeticieni în cadrul programului «Ucenic electrician». Acest proiect este dedicat elevilor a două colegii tehnologice din Craiova, respectiv Piteşti, care s-au înscris la clasele cu profil de electrician de joasă tensiune”, se arată în comunicatul CEZ. CEZ Distribuţie a fost operatorul de distribuţie a energiei electrice din regiunea Olteniei încă din anul 2005 asigurând alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
F. Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii