Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Cetățean francez găsit mort pe terasa unui bloc din Sectorul 3

Un cetățean francez în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost sugrumat, legat de mâini și de picioare și împușcat, potrivit surselor G4Media.ro.

Cetățean francez găsit mort pe terasa unui bloc din Sectorul 3

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Poliția a anunțat că face cercetări, iar trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

La data de 15 martie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *