Web Analytics
scris miercuri, 25.10.2023

Ceremonial militar la Garnizoana Pitești. PSD Argeș: „La mulți ani celor peste 70.000 de soldați aflați în slujba Armatei României!”

Miercuri, 25 octombrie, o delegație a PSD Argeș a luat parte la ceremonialul militar-religios organizat de Garnizoana Pitești de Ziua Armatei.

Ceremonial militar la Garnizoana Pitești. PSD Argeș: „La mulți ani celor peste 70.000 de soldați aflați în slujba Armatei României!”

Citește și: Primarul Ion Georgescu şi-a angajat avocaţi de top din Bucureşti

În deschidere a fost intonat Imnul Național al României, apoi – așa cum se obișnuiește în astfel de ocazii – a fost oficiată o slujbă de pomenire a celor căzuți pe câmpul de luptă pentru neam și țară.

Manifestările au continuat cu depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori la Monumentul Eroilor, iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

Din delegația PSD Argeș condusă de prim-vicepreședintele Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, au făcut parte deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, precum și consilieri județeni și locali – a anunțat pe Facebook filiala județeană a partidului.

Glorie eternă eroilor neamului!

La mulți ani! și multă sănătate celor peste 70.000 de soldați aflați în slujba Armatei României!” – este mesajul PSD Argeș din această zi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *