Cercetată de DIICOT, Beatrice Rancea a fost angajată la Teatrul Davila

de | 18.09.2021 09:57 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Plasată sub control judiciar în urma unei achete DIICOT, demisionară de la Opera Națională Iași, Beatrice Rancea a fost angajată la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

Noul sezon a debutat cu o nouă organigramă la instituția culturală piteșteană. Managerul Felix Goldbach a cooptat-o în echipa de conducere și pe Beatrice Rancea – regizor, coregraf, interpret, scenarist și dramaturg – ca noua șefă a secției Dramă.

CITESTE SI Noi șefi de secții la Teatrul „Alexandru Davila”, aleși de managerul Felix Goldbach

Luna trecută, Rancea a fost plasată sub control judiciar, timp de 60 de zile. Aceasta a fost acuzată că ar fi delapidat fonduri ale Operei din Iași, pe care a condus-o timp de șase ani. Procurorii DIICOT o acuză pe Beatrice Rancea că a pus bazele unui grup infracțional ce ar fi obținut sume mari de bani provenind din subvenții și alocări de la bugetul de stat, în speță de la bugetul Ministerului Culturii.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...