Cercetată de DIICOT, Beatrice Rancea a fost angajată la Teatrul Davila

de | 18.09.2021 09:57 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Plasată sub control judiciar în urma unei achete DIICOT, demisionară de la Opera Națională Iași, Beatrice Rancea a fost angajată la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

Noul sezon a debutat cu o nouă organigramă la instituția culturală piteșteană. Managerul Felix Goldbach a cooptat-o în echipa de conducere și pe Beatrice Rancea – regizor, coregraf, interpret, scenarist și dramaturg – ca noua șefă a secției Dramă.

CITESTE SI Noi șefi de secții la Teatrul „Alexandru Davila”, aleși de managerul Felix Goldbach

Luna trecută, Rancea a fost plasată sub control judiciar, timp de 60 de zile. Aceasta a fost acuzată că ar fi delapidat fonduri ale Operei din Iași, pe care a condus-o timp de șase ani. Procurorii DIICOT o acuză pe Beatrice Rancea că a pus bazele unui grup infracțional ce ar fi obținut sume mari de bani provenind din subvenții și alocări de la bugetul de stat, în speță de la bugetul Ministerului Culturii.

Acest articol este despre: alexandru davila,beatrice rancea,diicot,director

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...