Web Analytics

Cercetări finalizate de polițiștii piteșteni într-un dosar de înșelăciune

de | 16.01.2020 12:52 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 189 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în ianuarie 2019, un bărbat de 43 de ani, din București, s-ar fi prezentat la o societate comercială din municipiul Pitești, pretinzând că este agent comercial şi ar fi adus marfa comandată într-o cutie mare, sigilată, în care, ulterior, s-a dovedit a fi alte produse cu o valoare mai mică decât suma încasată.

Valoarea prejudiciului este de circa 2500 de lei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii