Web Analytics

Cercetări extinse la Parchet în cazul accidentului fostului premier Daniel Chițoiu

de | 24.02.2020 15:54 | Actualitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au extins cercetările în dosarul fostului vicepremier Daniel Chiţoiu. Ancheta vizează acum în plus comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului după ce a fost făcut un denunţ în acest sens.

Un cetăţean a sesizat autorităţile după ce a văzut imaginile în care imediat după accidentul cumplit din data de 26 decembrie în care a fost implicat politicianul, în care se observă cum acesta se plimba printre maşinile lovite. La scurt timp Daniel Chiţoiu era dus pe targă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, mai mult, la Spitalul Floreasca, a fost dus la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, încercându-se astfel tergiversarea audierilor.

Prim procurorul Marius Ştefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş unde se află dosarul a confirmat extinderea cercetărilor. Ancheta se face in rem, iar mai mulți medici de la Spitalul Floreasca vor fi audiați. În sesizarea sa, cetăţeanul susţine că Daniel Chiţoiu nu ar fi fost atât de grav rănit încât să necesite internarea la ATI, acest demers fiind făcut doar pentru opinia publică şi pentru a întârzia cercetările din dosar.

Pe 26 decembrie 2019, fostul vicepremier Daniel Chițoiu a fost implicat la Cotmneana într-un teribil accident, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii