Web Analytics
scris vineri, 06.11.2020

Cercetări extinse față de trei autori de furt în Pitești

 

Cercetări extinse față de trei autori de furt în Pitești

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat şi au extins cercetările ce se efectuează faţă de trei bărbați, respectiv un bărbat de 25 de ani, din București, cercetat în stare de arest preventiv, și alți doi bărbați, de 44 de ani, din Chiajna, județul Ilfov, și de 40 de ani, din București, cercetați sub măsura preventivă de control judiciar.

Din cercetări s-a stabilit că cei trei ar fi sustras bunuri alimentare și anterior datei de 18 octombrie, când au fost depistați în flagrant delict.

Polițiști au stabilit că cei în cauză ar fi sustras bunuri alimentare, în valoare de aproximativ 1.800 de lei și în după-amiaza zilei de 09 octombrie a.c. Cercetările continua, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Reamintim că cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore în seara zilei de 18 octombrie a.c. după ce au fost surprinși în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un magazin. Cei trei ar fi desprins elementele de siguranță de pe bunurile sustrase și ar fi încercat să părăsească incinta magazinului, prin distragerea atenției angajaților, fiind surprinși de personalul de pază.

În această împrejurare, bărbatul de 25 de ani ar fi amenințat cu un cuțit mai multe persoane, pentru a-și asigura scăparea, fiind depistați cu operativitate de polițiștii piteșteni.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...