Web Analytics
scris joi, 16.06.2022

Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență ajunge la Topoloveni

Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență vine în Argeș, la Topoloveni. Astfel că, cetățenii din județ pot experimenta în perioada 18-19 iunie, simularea unor situații de urgență produse acasă și care le pot pune viața în pericol. 

Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență ajunge la Topoloveni

„Centrul este construit într-o configuraţie de semiremorcă, fiind complet autonom. Prin obiectivul său de formare a populaţiei, Centrul Mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează diverse situaţii de urgenţă, incendii, situații meteo extreme sau chiar cutremure. 

Citește și: Copiii din centrele de plasament ale DGASPC Argeș în tabără la munte

În ceea ce privește incendiile, pot fi simulate „flăcări digitale” în producerea unor incendii la aragaz, coşul de gunoi și aparate electronice și electrocasnice în bucătărie și dormitor. 

Cu această ocazie, cetățenii vor putea identifica mai ușor posibilii factori de risc și vor avea oportunitatea să învețe modul de comportare în diferite situații de urgență.

Activitățile se vor desfășura în perioada 18-19.06.2022, interval orar 12:00-20:00, în orașul Topoloveni.”, transmite ISU printr-un comunicat de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită