Web Analytics
scris vineri, 07.04.2023

Centru comunitar într-o zonă marginalizată din Pitești. Clădirea a fost reabilitată de la zero

O zonă marginalizată din Pitești este în curs de regenerare. Este vorba de zona blocului G1 din cartierul Războieni, acolo unde au făcut și reprezentanții Primăriei Pitești o vizită, joi, 6 aprilie. Aici s-a creat un loc de joacă, s-au modernizat spațiile verzi, zonele pietonale și carosabile și s-a transformat căminul școlar Corp C5 în centru multifuncțional comunitar.

Centru comunitar într-o zonă marginalizată din Pitești. Clădirea a fost reabilitată de la zero

Citește și Un bloc de locuințe sociale din Pitești, aproape gata! 55 garsoniere și 4 apartamente

Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești își va desfășura activitățile specifice în centrul multifuncțional: centru de recuperare, centru de informare și consiliere, centru de zi pentru persoanele cu dizabilități, centru de zi pentru persoanele vârstnice și centru de zi pentru copii aflați în situații de risc etc.

Lucrările sunt gata în proporție de 90 %. Toată clădirea a fost reabilitată de la zero. S-au făcut lucrări de reabilitare termică, tâmplărie exterioară, termoizolare, refacere tencuieli și finisaje interioare și exterioare, recompartimentare spații interioare etc. În parc vor fi aduși pomi din import.

Citește și Două străzi de pământ din Pitești, reabilitate. Locuitorii l-au așteptat pe primar cu șampanie și prăjituri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *