Web Analytics

Celebrele trupe rock Ugly Kid Joe şi Stratovarius vor concerta la Câmpulung

de | 30.08.2018 14:00 | Actualitate, Cultură

În decurs de numai o lună, Argeşul va găzdui un al doilea festival de muzică rock. După apariţia Stonebird la Corbi, la mijlocul acestei săptămâni are loc o nouă ediţie a celui mai vechi festival de muzică rock din România, Posada Rock, la Câmpulung. Anul acesta, capetele de afiş sunt Ugly Kid Joe (SUA), Stratovarius (Finlanda), Dog Eat Dog (SUA) şi Royal Hunt (Danemarca), lor adăugându-li-se Yellowcake (SUA) şi Last Hope (Bulgaria), plus trupele româneşti Luna Amară, Magica, Gray Matters şi E.M.I.L. În concurs vor intrat zece trupe din România şi Republica Moldova, selectate dintr-un total de 29 de formaţii care şi-au dorit să intre pe rampa de lansare de la Posada Rock.
Între 31 august și 2 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel se va desfășura Festivalul Posada Rock 2018. Iar capul de afiș dintre trupele ce vor concerta la Câmpulung este celebra trupă Ugly Kid Joe, care va avea un show special, dedicat aniversării albumului „America’s Least Wanted”.
Datorită single-ului de debut „Everything about You”, care s-a vândut în peste un milion de exemplare, californienii de la UGLY KID JOE s-au transformat peste noapte într-un fenomen global. Albumul „America’s Least Wanted”, lansat în septembrie 1992, a primit două discuri de platină, conținând încă unul dintre cele mai cunoscute hituri ale deceniului, „Cats in the Craddle”. Amestecul de heavy, funk și thrash metal, dublat de versurile pline de umor livrate publicului de energicul frontman Whitfield Crane, a dus trupa pe cele mai mari scene din întreaga lume, pe stadioane arhipline, alături de legende precum Ozzy Osbourne, Bon Jovi și Van Halen.
În 2017, trupa a pornit un turneu prin care aniversează 25 de ani de la lansarea albumului „America’s Least Wanted”, urcând pe scene din Australia, Marea Britanie, Germania, Franța etc.
Pe 1 septembrie, californienii de la UGLY KID JOE revin în Europa la POSADA ROCK, unde vor cânta în întregime albumul care i-a propulsat în liga mare a rockului mondial, spre deliciul fanilor care au rămas la fel de tineri ca acum 25 de ani.
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii