Web Analytics
scris joi, 31.05.2018

Celebra trupă Ugly Kid Joe va concerta la Posada Rock

19 01Între 31 august și 2 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel se va desfășura Festivalul Posada Rock 2018. Iar capul de afiș dintre trupele ce vor concerta la Câmpulung este celebra trupă Ugly Kid Joe, care va avea un show special, dedicat aniversării albumului „America’s Least Wanted”.

Celebra trupă Ugly Kid Joe va concerta la Posada Rock

Datorită single-ului de debut „Everything about You”, care s-a vândut în peste un milion de exemplare, californienii  de la UGLY KID JOE s-au transformat peste noapte într-un fenomen global. Albumul „America’s Least Wanted”, lansat în septembrie 1992, a primit două discuri de platină, conținând încă unul dintre cele mai cunoscute hituri ale deceniului, „Cats in the Craddle”. Amestecul de heavy, funk și thrash metal, dublat de versurile pline de umor livrate publicului de energicul frontman Whitfield Crane, a dus trupa pe cele mai mari scene din întreaga lume, pe stadioane arhipline, alături de legende precum Ozzy Osbourne, Bon Jovi și Van Halen. În 2017, trupa a pornit un turneu prin care aniversează 25 de ani de la lansarea albumului „America’s Least Wanted”, urcând pe scene din Australia, Marea Britanie, Germania, Franța etc. Pe 1 septembrie, californienii de la UGLY KID JOE revin în Europa la POSADA ROCK, unde vor cânta în întregime albumul care i-a propulsat în liga mare a rockului mondial, spre deliciul fanilor care au rămas la fel de tineri ca acum 25 de ani.

Prima ediție a Posada Rock a fost în perioada comunistă

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung și este proiect prioritar al Ministerului Culturii.
Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival-concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen muzical, din țară și din străinătate.
Prima ediție a festivalului Posada Rock a avut loc în 1986, în perioada comunistă. Încă de la început s-a dorit a fi un festival-concurs, desfăşurat pe parcursul a trei zile, care aducea la Câmpulung cele mai bune trupe din zona underground și, în recital, numele valoroase ale muzicii rock româneşti.
De-a lungul timpului, pe scena de la Câmpulung Muscel au urcat toate marile formații ale rock-ului autohton, festivalul reușind, în același timp, să lanseze an de an nume importante pe scena rock din România.
În prezent, Posada Rock este cel mai important festival-concurs pentru formațiile rock din underground-ul românesc, dar a devenit și un respectat festival internațional de rock, la Câmpulung Muscel concertând nume importante ale rock-ului mondial.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită